Ο σκύλος που δεν κοιμόταν ποτέ…Δείτε τον λόγο

0

  Όταν μία οικογένεια πήγε στο καταφύγιο ζώων για να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι είναι βέβαιο πως δεν περίμεναν να τους συμβεί κάτι τέτοιο.

  Με μεγάλη χαρά πήραν σπίτι τους το νέο μέλος της οικογένειας τους στο οποίο έδωσαν όλη τους την αγάπη και την προσοχή. Περνώντας όμως ο καιρός παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερα περίεργο στην συμπεριφορά του σκύλου. Κάθε βράδυ που έπεφταν για ύπνο ο σκύλος καθόταν και τους κοιτούσε και κάθε πρωί που ξυπνούσαν βρισκόταν στην ίδια ακριβώς θέση, ξύπνιος να τους κοιτάει. Συνειδητοποίησαν δε ότι πέρα από ελάχιστες στιγμές που έκλεινε τα μάτια για λίγο, δεν τον είχαν δει ποτέ να κοιμάται κανονικά. Παρόλο που η υπόλοιπη συμπεριφορά του σκυλιού ήταν φυσιολογική εκείνοι απευθύνθηκαν σε κτηνίατρο ώστε να διαπιστώσουν αν υπέφερε από κάποιου είδους ασθένεια.

  Οι εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό οπότε αποφάσισαν πλέον να απευθυνθούν στα καταφύγιο ζώων από το οποίο τον πήραν για να δουν αν εκείνοι θα μπορούσαν να τους δώσουν κάποια εξήγηση σε σχέση με την αυτήν την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του σκυλιού τους. Όταν είπαν λοιπόν στους εργαζόμενους τι συνέβαινε, τους δόθηκε μια εξήγηση που ράγισε την καρδιά τους. Αποδείχθηκε ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου, περίμενε μέχρι το σκυλί να πέσει σε βαθύ ύπνο για να το μεταφέρει στο καταφύγιο των ζώων. Ο σκύλος είχε κοιμηθεί τόσο βαθιά, που δεν κατάλαβε τι έγινε με αποτέλεσμα να ξυπνήσει σε ένα τελείως άγνωστο περιβάλλον και χωρίς να ξαναδεί τον ιδιοκτήτη του ποτέ.

   Μόλις επέστρεψαν λοιπόν σπίτι πήραν το κρεβάτι του σκύλου και το έβαλαν δίπλα στο δικό τους. Με τον καιρό ο σκύλος κατάλαβε τι σήμαινε η πράξη τους αυτή και ξεκίνησε να κοιμάται κανονικά στο νέο και παντοτινό του σπίτι.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.