«Το «Soul Garden» άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει»

0

soul_garden_logo

  Σε μία περίοδο μεγάλων ενεργειακών αλλαγών για τον πλανήτη, όπου οι ισορροπίες διαταράσσονται, σχέσεις χρόνων διαρρηγνύονται και η καθημερινότητα αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, είναι φυσικό και οι ανθρώπινες ψυχές να παρασυρθούν κι αυτές από τον ξέφρενο χορό του φόβου και της αμφισβήτησης. Γι’ αυτό και σήμερα είναι απαραίτητο, περισσότερο από ποτέ, να βρει ο καθένας μας τον τρόπο να παραμείνει γαλήνιος, δυνατός και σε βαθιά, ουσιαστική επαφή με τον εαυτό του.

soul_garden_1

  Το Soul Garden είναι ένας χώρος φτιαγμένος με πολλή αγάπη, που επιθυμεί και φιλοδοξεί να γίνει το «άδυτο» της ανθρώπινης ψυχής, σε έναν κόσμο που αλλάζει…Ένα «Soul Spa», όπως μας αρέσει να το ονομάζουμε μεταξύ μας. Ένας prive χώρος, όπου ο καθένας θα μπορεί να κρυφτεί, έστω για λίγο, από το θόρυβο του έξω κόσμου και να βρει στους διαδρόμους του όχι μόνο απαντήσεις στις ερωτήσεις της ψυχής του, αλλά και τη γνώση και τα εφόδια ώστε να αναπτύξει την προσωπική του δύναμη. Μία προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα έμπειρων “εργατών της ψυχής” θα βρίσκονται εκεί για να απαντούν στις ερωτήσεις της ψυχής σας, να σας καθοδηγήσουν στο προσωπικό σας μονοπάτι, αλλά και να σας διδάξουν τον τρόπο να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας, δίδοντάς σας τη γνώση να το κάνετε και μόνοι σας.

soul_garden_4

soul_garden_3

  Μέσα από μια πληθώρα σεμιναρίων και μαθημάτων, που απλώνονται από το Reiki, το S.R.T και τη Yoga, μέχρι την αστρολογία και την νουμερολογία, αλλά και με μια ομάδα διορατικών συνεργατών, είναι βέβαιο ότι ο καθένας θα μπορέσει να βρει στο χώρο του Soul Garden, τον κατάλληλο καθοδηγητή που θα τον συνοδεύσει στον δικό του μοναδικό δρόμο.

  Στο χώρο θα βρείτε επίσης μια μικρή επιλεγμένη σειρά κρυστάλλων, πετρωμάτων και άλλων ενεργειακών αντικειμένων από διάφορες πλευρές του κόσμου.

soul_garden_2

  Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά να επισκεφθείτε τον “Κήπο” της δικής μας ψυχής, να ψάξετε τις γωνιές του και ίσως ανακαλύψετε τον δικό σας θησαυρό. Εμείς θα σας ξεναγήσουμε με χαμόγελο, διακριτικότητα και μια κούπα ζεστό καφέ. Και, αν είστε τυχεροί…θα ρίξουμε και μια ματιά στο κατακάθι…!

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 7238171

Soul Garden: Λουκιανού & Υψηλάντου, Κολωνάκι    fb: facebook.com/soulgardenathens


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.