«Την έθαψαν ζωντανή αλλά…»

0

lilly-1

  H Lily, έτσι την ονόμασαν μετά τη διάσωσή της, είναι το σκυλί που βλέπετε θαμμένο ενώ ήταν ζωντανό στην παραπάνω φωτογραφία. Την έθαψαν δύο επιστάτες ενός σχολείου στην Αφρική γιατί ενοχλούνταν ο Διευθυντής από το γάβγισμα της. Οι άνθρωποι που έχουμε δηλαδή για να διαπαιδαγωγούν και να προσέχουν τα παιδιά μας προχώρησαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Και μην μου πείτε ότι είναι φυσικό αφού μιλάμε για την Αφρική γιατί και εδώ έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά.

  Για καλή της τύχη κάποιοι άκουσαν το «ενοχλητικό» της γάβγισμα, κινητοποιήθηκαν και έσωσαν τη μικρή από βέβαιο θάνατο. Η κατάσταση της ήταν πάρα πολύ άσχημη. Ήταν παράλυτη από τη μέση και κάτω από παλιότερο χτύπημα και φυσικά είχε μεγάλο πρόβλημα ακράτειας. Μετά από πολύμηνη θεραπεία άρχισε να ξαναπαίρνει βάρος και να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα.

lily-buried-2

lily-5

lily-4

lily-2

  Οι γιατροί εκεί της έκαναν μέχρι και βελονισμό για να μπορέσει να επανέλθει πλήρως κινητικά και να δυναμώσουν οι μύες της.

lily-8

lily-with-mom

  Σήμερα η Lily έχει μία χαρούμενη και φυσιολογική ζωή ενώ αυτοί που της το έκαναν τιμωρήθηκαν παρότι το περιστατικό συνέβη στην Αφρική. Η ιστορία έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο και σε πολλά σχολεία της χώρας δημιουργήθηκαν προγράμματα για να αφυπνίσουν τα παιδιά σχετικά με την προστασία των ζώων.

lily-9

lily-11

lily-3

 [Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.