«Στα τέλη Ιουνίου η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5;»

0

note-4-van

  Για πρώτη φορά στην ιστορία του το νέο Note ίσως ανακοινωθεί στα τέλη του Ιούνη και όχι τον Σεπτέμβριο στην IFA όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Γιατί όμως βιάζεται η Samsung;

  Η φήμη από την Κορέα ισχυρίζεται πως η Samsung προσπαθεί να τελειώσει το πρωτότυπο του Galaxy Note 5 γα να δείξει την συσκευή αρχές Ιουνίου στους παρόχους, ώστε να την ανακοινώσει επίσημα στα τέλη του ίδιου μήνα.

  Αν η φήμη είναι πραγματική, η Samsung ίσως να μην θέλει να πέσει πάνω στην ανακοίνωση του iPhone 6s Plus, ώστε να αποκτήσει ένα προβάδισμα, αφού θα κυκλοφορήσει για αρκετό καιρό χωρίς άμεσο ανταγωνισμό.

  Η φήμη έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά καλό θα ήταν να μην την θεωρήσουμε δεδομένη, καθώς δεν έχουμε δει τίποτα από την εταιρία ακόμα σε επίπεδο διαρροών.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.