«Πονοκέφαλος για την Samsung οι θήκες για τα Galaxy S6 και S6 Edge»

0

s6-edge-case-crack-11

  Τα συνεχόμενα παράπονα για τις official θήκες της Samsung για τα Galaxy S6 και S6 Edge έχουν δημιουργήσει τριγμούς στον Κορεατικό κολοσσό αφού όπως όλα δείχνουν δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία για τα αξεσουάρ των νέων μοντέλων με τα οποία προσπάθησε να κάνει στροφή στην «ποιότητα».

  Η αρχή έγινε με την θήκη Clear View όπου τα παράπονα για γδαρσίματα στην οθόνη όλο και πληθαίνουν ενώ η συνέχεια έρχεται και από την Flip Cover θήκη όπου όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες έχουν σπάσει και οι 4 γωνίες που συγκρατούν τη συσκευή. Μάλιστα ο χρήστης που αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα επισημαίνει πως ουδέποτε του έχει πέσει κάτω ενώ παραδέχεται πως πολλές το κλείνει με περισσότερη δύναμη ίσως από ότι θα έπρεπε, όχι όμως τόση που να δικαιολογεί αυτήν την φθορά.

s6-edge-case-crack-21

s6-edge-case-crack-31

s6-edge-case-crack-41

  Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, δεν φτάνει μόνο η διάθεση για την δημιουργία premium συσκευών και αξεσουάρ αλλά χρειάζεται τεχνογνωσία και χρόνος ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς μέτριος και να απαξιώσεις ο ίδιος αυτό που δημιούργησες και που μπορεί να είχε όλα τα φόντα για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.