«Νέα στοιχεία για το Galaxy Note 5 & το Project Zero 2»

0

note5_project_zero_2

  Η Samsung ετοιμάζει πυρετωδώς τις δύο νέες ναυαρχίδες της. Το Galaxy Note 5 και το Project Zero 2. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Project Zero 2 παραδόξως δεν θα έχει πενάκι και το πιο πιθανό είναι να μοιάζει με ένα μεγαλύτερο S6 Edge. Και τα δύο θα παρουσιαστούν στην IFA 2015 και όχι νωρίτερα όπως είχε ακουστεί. Μαζί τους επίσης θα κυκλοφορήσει πέρα από τις κλασικές θήκες Clear View και Flip Cover άλλη μία που θα ονομάζεται Keyboard Cover  και πιθανόν να δίνει την δυνατότητα πληκτρολογίου, κάτι σαν κι αυτό που έχει κυκλοφορήσει για tablets.

  Tέλος, το Galaxy Note 5 που θα είναι ο κύριος αντίπαλος του iPhone 6s Plus, θα έχει μία 2Κ ή 4Κ Super AMOLED flat display, έναν octa-core Exynos 7422 επεξεργαστή, και το παραδοσιακό S Pen. Η Project Zero 2 συσκευή αναμένεται να έχει μία Super AMOLED curved dual edge οθόνη 5.4 ή 5.5 ιντσών, έναν hexa-core Snapdragon 808 επεξεργαστή, 32GB μνήμη, 16-megapixel κυρίως κάμερα με OIS και μία 5-megapixel μπροστινή κάμερα.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.