«Νέα Mercedes-Benz A45 AMG»

0

vossen-a45amg-blue-6

  Μπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, αλλά η Mercedes-Benz A45 AMG είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο «καυτά» μικρομεσαία hatchback της αγοράς. Ο χαρακτηρισμός αυτός έχει να κάνει τόσο με τη μορφή της όσο και από τις επιδόσεις της, οι οποίες απορρέουν από τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 360 ίππων και των 450 Nm ροπής. Βλέπετε, με την κορυφαία αναλογία των 180 αλόγων/λίτρο, δεν είναι περίεργο που ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 σε μόλις 4,6 δλ.

vossen-a45amg-blue-12

vossen-a45amg-blue-45

vossen-a45amg-blue-16

  Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οργανώθηκε μια φωτογράφηση του μοντέλου στις ακτές του Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής, όπου η μπλε απόχρωσης A45 AMG δείχνει ακόμα πιο όμορφη, σε βαθμό που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό «μπλε μαγεία». Στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα βοήθησαν και οι τροχοί των 20 ιντσών Vossen VFS2, της εταιρείας δηλαδή που διοργάνωσε το όλο event.


[Πηγή: autotriti.gr]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.