«Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας τριλογίας που ετοιμάζει η δημιουργός του Harry Potter»

0

  Η ιστορία του αγαπημένου μάγου Harry Potter και της παρέας του μπορεί να τελείωσε, η ιστορία του μαγικού του κόσμου όμως φαίνεται πως θα έχει συνέχεια.

  Η Warner Bros. ετοιμάζει μια νέα ταινία βγαλμένη μέσα από το σύμπαν του Harry Potter, της οποίας το σενάριο θα γράψει η ίδια η J.K. Rowling και θα ονομάζεται «Fantastic Beasts and Where to Find Them». Για την ακρίβεια δεν θα είναι μόνο μία ταινία, αλλά μια ολόκληρη νέα τριλογία.

 Oι πρώτες φήμες λοιπόν για το ποιος θα υποδυθεί τον Newt Scamander, ο οποίος σύμφωνα με τα βιβλία του Harry Potter είναι ο συγγραφέας του «Fantastic Beasts and Where to Find Them», όπως είναι φυσικό έχουν ήδη ξεκινήσει.

  Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού Variety, ο Eddie Redmayne είναι πρώτος στην λίστα για τον ρόλο. Παρότι δεν του έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση, οι πηγές θέλουν τον 33χρονο ηθοποιό -που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου στην φετινή τελετή για τον ρόλο του ως Stephen Hawking στο «Η Θεωρία των Πάντων»– να είναι η επικρατέστερη επιλογή τόσο της Warner όσο και του σκηνοθέτη της ταινίας David Yates. Και ο Yates, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει άλλες οκτώ ταινίες με πρωταγωνιστή τον διάσημο μάγο της Rowling, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.