«Άστρα – Πως θα πάει η εβδομάδα μας;»

0

zwdia-swmata

18/05/2015 – 24/05/2015

  Ανάδρομος Ερμής από την Τρίτη φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή μας κι επιμένει να αναμοχλεύει το παρελθόν μας και να αγγίζει ευαίσθητες χορδές.

Κριός

Κριέ μου, κάτω από νέα δεδομένα και βάσεις σε βρίσκει η εβδομάδα τούτη. O ανάδρομος Ερμής σου λέει να ηρεμήσεις και να μετρήσεις λόγια και πράξεις. Μην κυνηγήσεις το όνειρο γιατί θα εξελιχθεί σε όνειρο τρελό κι απατηλό.

Ταύρος

Ταύρε μου, ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να δεις τα θεματάκια σου κατάματα. Δώσε βάση στη λογική σου κι άσε το συναίσθημα να πάει περίπατο. Μην εμπλακείς σε συγκρούσεις και προστριβές με συνάδελφους γιατί δε θα σε οδηγήσουν πουθενά.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι εσύ θα μου μελαγχολήσεις και θα στεναχωρηθείς. Καλή στιγμή να αναζητήσεις αιτίες και λάθη του παρελθόντος αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, με τον Ερμή να σε επηρεάζει άμεσα φρόντισε να μην ξεμείνεις από ενέργεια. Αυτό που σου λέω είναι να προσέξεις τον εαυτό σου και να ξεκλέψεις χρόνο για σένα. Άσε κατά μέρους το άγχος και μη δίνεις σημασία στα μικρά και ασήμαντα.

Λέων

Λιοντάρι μου, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θέλει να κάνει ζημιές αλλά ευτυχώς με το Δία να παραμένει στο ζωδιάκι σου κάπως ισορροπεί το πράγμα. Κι ενώ είσαι έτοιμος να κάνεις την ανατροπή και να φέρεις τούμπα όλα τα δεδομένα σου, ένα χέρι επιμένει να σε τραβάει πίσω.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, με τον Ερμή ανάδρομο, δε την λες κι εύκολη τη βδομάδα. Προσπαθείς να το παλέψεις και να μην καταρρεύσεις. Άσε τις απαισιόδοξες σκέψεις κατά μέρους και βρες πρακτικές και χειροπιαστές λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αλλαγές στις σταθερές τις ζωής σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνεις μετρημένες κινήσεις για να μη βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις. Οι βιαστικές αποφάσεις μπορεί να σε βάλουν σε διλήμματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ο ανάδρομος Ερμής σε κάνει κυκλοθυμικό κι αυτό κάπως σε κουράζει. Δε σταματάς να κάνεις παράπονα και γκρίνιες σε φίλους και συγγενείς. Απέφυγε συγκρούσεις και προστριβές με τα αφεντικά σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ο ανάδρομος Ερμής έχει όρεξη για ίντριγκες, όμως εσύ δεν θες κάτι τέτοιο. Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για νέα βήματα κυρίως στα επαγγελματικά σου. Κάν’τα λοιπόν.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα σε βρίσκει με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο, αυτό σε ανανεώνει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Οικογένεια και φίλοι, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Πολλά θα ακούσεις, αλλά δε χρειάζεται να δώσεις βάση για να μη χαλαστείς.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σε τεντωμένο σχοινί κινείσαι την εβδομάδα αυτή. Ο ανάδρομος Ερμής σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου για ακόμη μια φορά. Βάδισε βάση σχεδίου και μη χάνεσαι στη μετάφραση. Προσπάθησε να παραμείνεις διαλλακτικός και μη γίνεσαι συγκεντρωτικός.

Ιχθύς

Ψαράκι μου, ο ανάδρομος Ερμής σε ρίχνει στα τάρταρα. Μέσα στο χαμό προσπάθησε να περισώσεις ό,τι σώζεται, αν σώζεται βέβαια. Τα επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν στο συρτάρι προσωρινά για να μην έχουμε ανατροπές.

Κάντε like στη σελίδα STARdust στο Facebook για περισσότερα νέα πατώντας εδώ.


Σαν αναποφάσιστη Ζυγός «αποφάσισα» να μην περιοριστώ σε μια ειδικότητα μιας και το επιτάσσει και ο χωρίς μέτρο ωροσκόπος μου, Λέων. Σπούδασα Βιβλιοθηκονομία, Interior Design και έκανα μεταπτυχιακό στην πολιτισμική διοίκηση. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια αστρολογίας η οποία και αποτελεί τρόπο έκφρασης για μένα. Τα βέλη του Τοξότη με χτύπησαν σε Δια, Ποσειδώνα και Ουρανό χαρίζοντας άφθονη τρέλα και πνεύμα ανήσυχο. Ευτυχώς, οι πλανήτες συνωμότησαν και έτσι ασχολούμαι και με τις τρεις μου αγάπες, το πρωί τα βιβλία, το απόγευμα τη διακόσμηση και τη νύχτα, μετράω και διαβάζω τα άστρα.