«Άστρα:Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει τα πάνω κάτω»

0

zwdia-swmata

11/05/2015 – 17/05/2015

  Ο Άρης μετακινείται στους Διδύμους και αναστατώνει την εβδομάδα μας.

Κριός

Κριέ μου, ο κυβερνήτης σου, Άρης, από τους Διδύμους δίνει μια νέα τροπή στην καθημερινότητά σου. Τα συναισθήματα σου μπερδεύονται κι εσύ επιλέγεις να απομακρυνθείς από το προσκήνιο και να σκεφτείς λίγο καλύτερα τα δεδομένα σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου επιτέλους. Βρίσκεις τον τρόπο και ξεκλέβεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου κι αυτό από μόνο του σε χαλαρώνει και σε αναζωογονεί. Κάτι στα εργασιακά δείχνει να στρώνει.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο Άρης στο ζώδιο σου σε βάζει στην πρίζα. Όχι δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά μην παρασύρεσαι από τα λεγόμενα τρίτων που μόνο σκοπό έχουν να σε μπερδέψουν κι όχι να σε βοηθήσουν ουσιαστικά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει προσπάθειες να σου κρατήσει τη διάθεση ανεβασμένη, όμως ο Άρης δε βοηθά και πολύ. Κάτι, κάπως σε ΄χει χαλάσει στο φιλικό σου περιβάλλον όμως ο τρόπος που χειρίζεσαι την κατάσταση σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου.

Λέων

Λιοντάρι μου, πολύ έρωτας την εβδομάδα αυτή κι εσύ το έχεις χάσει το μυαλό σου. Ο Άρης από τους Διδύμους σε παρασύρει και σε ενθουσιάζει κι εσύ κάπου αφήνεσαι σε ένα παιχνίδι με άγνωστη κατάληξη.

Παρθένος

Παρθένε μου, δε μας έχεις συνηθίσει έτσι αλλά έχεις την τάση να αφήνεις υποθέσεις μισοτελειωμένες, πράγμα που σου δημιουργεί μελλοντικά θεματάκια. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε κάνει να παίρνεις τα βουνά και καθώς επιφέρει πλήρη αποδιοργάνωση.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ασάφεια επικρατεί, με τον Άρη να επισκέπτεται τους Δίδυμους. Κι επειδή ειδικεύεσαι στα ναι, μεν, αλλά και τα μισόλογα να σε πληροφορήσω, δε σε παίρνει και πολύ. Γίνε ξεκάθαρος και μην έρθεις σε ρήξη με τους γύρω σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, με τον Άρη στους Διδύμους, εργασιακά και γενικότερα θέματα καριέρας βλέπουν το φως και μονοπωλούν τη βδομάδα σου. Δείξε πυγμή και δυναμισμό, εάν θες να βγει κάτι καλό και από όλο αυτό το χαμούλη.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, Άρης στους Διδύμους, επιβάλλει ανακατάταξη των ημερήσιων δεδομένων σου και του προγράμματος σου. Κάπου αυτό σε ξεβολεύει μεν, αλλά σου δίνει και κίνητρο να τσιτώσεις λίγο γκάζια και να πας παρακάτω.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, Άρης στους Διδύμους σου θολώνει το τοπίο και καθόλου δε το θες αυτό. Τη βδομάδα αυτή βαδίζεις χωρίς πυξίδα. Έχει κι αυτό τη χάρη του, αρκεί να ξέρεις να εκτιμήσεις τη μαγεία του άγνωστου, κι εσύ δε νομίζω ότι μπορείς.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το νου σου γιατί ο Άρης από τα Διδυμάκια είναι κίνδυνος θάνατος. Έχεις πάρει φόρα και δε μετράς δεδομένα και σημάδια. Οπότε κράτα μικρό καλάθι και μην κάνεις ανοίγματα που ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις το λόγο που τα κάνεις.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, καιρός ήταν να ανανεωθείς και η σωστή στιγμή να φτάσεις τον αγώνα σου μέχρι τέλους. Μείνε πιστός σε θέσεις και απόψεις και μην παραπαίεις. Ξέρεις ότι έχεις την ικανότητα να βλέπεις πολλές όψεις του ίδιου νομίσματος, όμως αυτό δε σε βοηθά σε αυτή τη φάση ζωής.

Κάντε like στη σελίδα STARdust στο Facebook για περισσότερα νέα πατώντας εδώ.


Σαν αναποφάσιστη Ζυγός «αποφάσισα» να μην περιοριστώ σε μια ειδικότητα μιας και το επιτάσσει και ο χωρίς μέτρο ωροσκόπος μου, Λέων. Σπούδασα Βιβλιοθηκονομία, Interior Design και έκανα μεταπτυχιακό στην πολιτισμική διοίκηση. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια αστρολογίας η οποία και αποτελεί τρόπο έκφρασης για μένα. Τα βέλη του Τοξότη με χτύπησαν σε Δια, Ποσειδώνα και Ουρανό χαρίζοντας άφθονη τρέλα και πνεύμα ανήσυχο. Ευτυχώς, οι πλανήτες συνωμότησαν και έτσι ασχολούμαι και με τις τρεις μου αγάπες, το πρωί τα βιβλία, το απόγευμα τη διακόσμηση και τη νύχτα, μετράω και διαβάζω τα άστρα.