«Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;»

0

ζώδια

30/03/2015 – 05/04/2015

  Η τελευταία μέρα του μήνα στέλνει τον Ερμή στον Κριό πράγμα που κάνει τη σκέψη μας πιο παρορμητική κι εναλλακτική, αλλά και τον Άρη στα Ταυράκια από όπου μας οπλίζει πειθαρχία για την επίτευξη των στόχων μας.

Κριός

Κριέ μου, με τον κυβερνήτη σου, Άρη, να κάνει είσοδο στα Ταυράκια, νέα μεγαλόπνοα σχέδια κι επαγγελματικά ξεκινήματα αναβάλλονται.Η θέση αυτή σε κρατάει δεμένο και δε σ αφήνει να λειτουργήσεις όσο αυθόρμητα θα ήθελες.

Ταύρος

Ταύρε μου, ο Άρης κάνει είσοδο στο ζωδιάκι σου και ώρα να ξυπνήσουμε λιγάκι.Τέρμα το νωχελικό κι ολίγον αργόσχολο στυλάκι, ώρα για δράση.Αυτό κάπως σε ξεβολεύει, σε αγχώνει και σε κουράζει μιας κι αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε ρυθμούς που δεν έχεις συνηθίσει.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό δε θα έλεγα ότι είναι και η εβδομάδα σου.Το μυαλό σου είναι φευγάτο, σε μια φάση της ζωής σου που δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.Δυστυχώς, είτε το θες, είτε όχι, δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεσαι στις σκέψεις σου, τους δισταγμούς και τις ενοχές σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η είσοδος του Ερμή στον Κριό σε συνδυασμό με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό σε αναστατώνουν τη βδομάδα αυτή.Όλες αυτές οι πλανητικές ανακατατάξεις σε βρίσκουν σε πανικόβλητο, καθώς προσπαθείς να συντονίσεις εργασιακές υποχρεώσεις με τις ψυχικές και σωματικές σου αντοχές, που δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Λέων

Λιοντάρι μου, με τον Άρη να κάνει είσοδο στα Ταυράκια και την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, δεν πλέεις και σε πελάγη ευτυχίας. Έτσι αυτή τη βδομάδα ακλουθείς τον δρόμο της απομόνωσης, καθώς θες να ηρεμήσεις, αλλά και γιατί νιώθεις ότι αυτά που χεις προγραμματίσει δεν πηγαίνουν όπως τα λογάριαζες.

Παρθένος

Παρθένε μου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό σε κάνει διστακτικό στις δράσεις σου και στη λήψη αποφάσεων.Ο Άρης από τα Ταυράκια κάνει καλό στο κοινωνικό σου προφίλ, καθώς σου φέρνει νέες γνωριμίες που βοηθούν στην αναβάθμισή σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, με τον Ερμή στα Κριάρια η εβδομάδα επιτάσσει να αποδεσμευτείς από όλα όσα σε πνίγουν, σε καταπιέζουν και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Να σου υπενθυμίσω ότι δε χρωστάς εσύ τίποτα να πληρώνεις τα σπασμένα. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείτε στο ζωδιάκι σου, στο τέλος της εβδομάδας σε ευνοεί και η τύχη σου χαμογελά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η είσοδος του Ερμή στον Κριό ανανεώνει τον τρόπο σκέψης και σε ξεκολλάει.Ήταν αυτό που χρειαζόσουν για να αρχίσεις να βλέπεις γύρω σου συμμάχους κι όχι μόνο συνωμοσίες κι εμπόδια.Ωστόσο μην φτάσεις στο άλλο άκρο, κράτα πάντα μερικές επιφυλάξεις μέχρι να βεβαιωθείς απόλυτα.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με τον Άρη απέναντι σου, στον Ταύρο, τα νεύρα σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Κι ενώ προσπαθείς να συγκρατηθείς και να μην ξεσπάς, τα γεγονότα σε προλαβαίνουν κι όλοι δείχνουν να συνωμοτούν εναντίον σου. Εσύ όμως θα πρέπει να δείξεις διπλωματία, τακτ κι αυτοσυγκράτηση.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα σε θέλει δραστήριο και αποφασιστικό. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πρέπει να πάρεις τα ηνία και με πλάνο και μέθοδο να φτάσεις εκεί που θες. Νέες προκλήσεις, δε σε πτοούν, αντίθετα τώρα βλέπεις αλλά και αποδεικνύεις την ικανότητά σου να τα βγάζεις πέρα στα δύσκολα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με τον Ερμή να κάνει είσοδο στον Κριό η σκέψη σου διευρύνεται αλλά και η δράση σου. Έτσι με συμμάχους, Άρη κι Ερμή προχωράς λίγο πιο δυναμικά αυτή τη βδομάδα, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Όμως όσο ανάγκη και να έχεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου, μια δεύτερη σκέψη πιθανότατα θα σε γλίτωνε από πολλές κακοτοπιές.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ο Ερμής σε εγκαταλείπει και τώρα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Μην αφήσεις τις κυκλοθυμικές σου τάσεις να σε ρίξουν για ακόμη μια φορά. Είναι καλύτερο να εκφραστείς και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα μέσα σε μια ομάδα, παρά να κλειστείς σε σκέψεις. Έχεις ανάγκη από χαλαρότητα κι όχι εντάσεις στη ζωή, αυτό να επιδιώξεις.

Κάντε like στη σελίδα STARdust στο Facebook για περισσότερα νέα πατώντας εδώ.


Σαν αναποφάσιστη Ζυγός «αποφάσισα» να μην περιοριστώ σε μια ειδικότητα μιας και το επιτάσσει και ο χωρίς μέτρο ωροσκόπος μου, Λέων. Σπούδασα Βιβλιοθηκονομία, Interior Design και έκανα μεταπτυχιακό στην πολιτισμική διοίκηση. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια αστρολογίας η οποία και αποτελεί τρόπο έκφρασης για μένα. Τα βέλη του Τοξότη με χτύπησαν σε Δια, Ποσειδώνα και Ουρανό χαρίζοντας άφθονη τρέλα και πνεύμα ανήσυχο. Ευτυχώς, οι πλανήτες συνωμότησαν και έτσι ασχολούμαι και με τις τρεις μου αγάπες, το πρωί τα βιβλία, το απόγευμα τη διακόσμηση και τη νύχτα, μετράω και διαβάζω τα άστρα.