«Έκρηξη συναισθημάτων με την άφιξη του Άρη…Τι λένε τα άστρα»

0

ζώδια

09/03/2015 – 15/03/2015

  Ο Άρης, είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδος και φέρνει πολλαπλά συναισθήματα. Ανατροπή κι εναλλαγή συναισθημάτων.

Κριός

Κριέ μου, τη βδομάδα που ξεκινά, το αίμα σου βράζει και δύσκολα συγκρατείς κι ελέγχεις τις παρορμήσεις σου. Το αποτέλεσμα, μεγάλες παρεξηγήσεις κι ένα κλίμα έντονο και έτοιμο για έκρηξη. Σχέσεις κρέμονται από μια κλωστή κι εσύ δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι το τι συμβαίνει γύρω σου, αυτό είναι και το χειρότερο.

Ταύρος

Ταύρε μου, η εβδομάδα πιθανότατα να βγάλει στη φόρα παραπονάκια και γκρίνιες. Εσύ φρόντισε να γνωρίζεις γιατί γκρινιάζεις και σε ποιόν. Βρες αποκούμπι, στο ταίρι σου ή σε έναν καλό φίλο και ξεπέρασε τη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σου. Ίσως το να μιλήσεις για τις αγωνίες και τα άγχη σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις κιόλας.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η διάθεση σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, κάτι που δείχνει να φέρνει η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Έτσι αφού αποφασίζεις να γίνεις πιο κοινωνικός και να μπεις ξανά στο παιχνίδι, η θετική ενέργεια εξαπλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, τα επαγγελματικά σου είναι το θέμα που σε απασχολεί έντονα την εβδομάδα αυτή, κι όχι απαραίτητα για κακό σκοπό. Όπως και να ‘χει όμως η επανεξέταση κάποιων εργασιακών δεδομένων σε κάνει ανήσυχο και νευρικό. Θα πρέπει να το κάνεις όμως θέλοντας και μη, γι αυτό καλύτερα να το πάρεις απόφαση.

Λέων

Λιοντάρι μου, επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Εσύ πατάς πιο γερά στα πόδια σου και οι ευκαιρίες δείχνουν να έρχονται η μια μετά την άλλη. Άσε πίσω ανασφάλειες και φοβίες και πάρε ξανά το παιχνίδι στα χέρια σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, η εβδομάδα φέρνει ανανέωση και αναγέννηση. Νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου της δίνουν επιτέλους την πιο ενδιαφέρουσα νότα. Εσύ μην σταθείς θεατής σε όλα αυτά, μπες στο κλίμα και απόλαυσέ το. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι πρωταγωνιστής, πάρτο απόφαση αυτό και βγάλε από πάνω σου ανασφάλειες και δισταγμούς.

Ζυγός

Ζυγέ μου, τη βδομάδα που ακολουθεί θα έχεις πολλές ευκαιρίες να καταπλήξεις τα πλήθη, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα ζηλέψουν τη φήμη σου και θα σου βάλουν τρικλοποδιά. Εσύ συνεχίζεις να δρας υπογείως και με διπλωματία και χαμόγελα προσπερνάς αδιάφορα τους ανταγωνιστές.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το μυστικό της επιτυχίας για τη βδομάδα που ξεκινά είναι η διπλή επεξεργασία αποφάσεων. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και μείνε συγκρατημένος, όσο κι αν όλα δείχνουν αν πηγαίνουν καλύτερα από ότι φαντάζεσαι.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, επιτέλους δείχνεις να αποδέχεσαι τους έντονους ρυθμούς της νέας σου ζωής και να συμβαδίζεις απόλυτα με αυτούς. Η νέα εβδομάδα δείχνει να κάνει το απίθανο, πιθανό . Με αισιόδοξη διάθεση, μπορείς να έχεις μυαλό για όλα, ακόμη και για ένα ταξίδι που έμοιαζε όνειρο τρελό κι απατηλό τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου. Και κυρίως την ψυχική σου υγεία. Η εβδομάδα θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις και θα ανασύρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος που πιθανότατα δε θες να θυμάσαι. Μη δώσεις αξία και περισσότερη σημασία από όση τους πρέπει. Ξέρεις να αξιολογείς καταστάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με την ψυχολογία σου στα ύψη, σε βρίσκει η εβδομάδα που ξεκινά. Ξαφνικά γεγονότα σε γεμίζουν χαρά, καθώς από το πουθενά σου έρχονται ευχάριστα νέα και εξελίξεις που σε βολεύουν απίστευτα. Ο κοινωνικός σου περίγυρος πληθαίνει κι εσύ συνεχίζεις να απολαμβάνεις τη ζωή.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, περίοδος μεγάλων αλλαγών ξεκινά κι εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος και οπλισμένος με θάρρος και κουράγιο. Όλα συνωμοτούν υπέρ σου, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τα διλήμματα σου.

Κάντε like στη σελίδα STARdust στο Facebook για περισσότερα νέα πατώντας εδώ.


Σαν αναποφάσιστη Ζυγός «αποφάσισα» να μην περιοριστώ σε μια ειδικότητα μιας και το επιτάσσει και ο χωρίς μέτρο ωροσκόπος μου, Λέων. Σπούδασα Βιβλιοθηκονομία, Interior Design και έκανα μεταπτυχιακό στην πολιτισμική διοίκηση. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια αστρολογίας η οποία και αποτελεί τρόπο έκφρασης για μένα. Τα βέλη του Τοξότη με χτύπησαν σε Δια, Ποσειδώνα και Ουρανό χαρίζοντας άφθονη τρέλα και πνεύμα ανήσυχο. Ευτυχώς, οι πλανήτες συνωμότησαν και έτσι ασχολούμαι και με τις τρεις μου αγάπες, το πρωί τα βιβλία, το απόγευμα τη διακόσμηση και τη νύχτα, μετράω και διαβάζω τα άστρα.