«Φτιάξε μόνος σου…ντισπένσερ για σαπούνι»

0

mason-jar-soap-dispenser-diy

  Όλοι μας έχουμε σπίτι βαζάκια άδεια που τα κρατάμε σε περίπτωση που κάποια στιγμή τα χρειαστούμε. Τι θα λέγατε λοιπόν αν χρησιμοποιούσαμε ένα από αυτά για να φτιάξουμε ένα vintage ντισπένσερ για σαπούνι;

  Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι απλά και ακόμη πιο απλή είναι και η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε για να το φτιάξουμε.

mason-jar-soap-dispenser-materials

1. Ένα άδειο βαζάκι

2. Σπρέι βαψίματος σε λευκό χρώμα (μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει με το σημείο που θα το τοποθετήσετε)

3. Μία αντλία για υγρό σαπούνι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία παλιά ή να αγοράσετε μία από κατάστημα με είδη σπιτιού)

4. Κόλλα

5. Γυαλόχαρτο ψιλό

6. Μαχαίρι

Στάδιο 1ο:

Βάφουμε το βάζο εξωτερικά και το αφήνουμε να στεγνώσει για 20 λεπτά τουλάχιστον.

mason-jar-soap-dispenser-spray-paint

Στάδιο 2ο:

Ανοίγουμε με το μαχαίρι μία τρύπα στο καπάκι του βάζου ώστε να χωράει να περάσει η σωλήνα της αντλίας και στην συνέχεια την κολλάμε στο καπάκι από την κάτω μεριά

mason-jar-lid-hole

mason-jar-adhesive

mason-jar-soap-assembly

Στάδιο 3ο: 

Βιδώστε το καπάκι στο βάζο και έχετε τελειώσει…ή μάλλον καλύτερα σχεδόν τελειώσει γιατί τώρα έχετε το τελευταίο στάδιο, αυτό του τελικού φινιρίσματος.

mason-jar-dispenser-assembly2

Τελικό στάδιο:

Αν το βάζο που έχετε επιλέξει είχε επάνω ανάγλυφα γράμματα τότε πάρτε το γυαλόχαρτο και τρίψτε ελαφρά πάνω τους ώστε να αφαιρεθεί η πολύ μπογιά. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει!

mason-jar-sandpaper

Καλές δημιουργίες λοιπόν!!!

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.