«Έρχεται BMW σειρά 9;»

0

bmawrfla1

  Οι τελευταίες φήμες από το στρατόπεδο της BMW κάνουν λόγο πως οι Βαυαροί σκέφτονται το ενδεχόμενο να λανσάρουν μια νέα ναυαρχίδα, τη Σειρά 9, προκειμένου να ανταγωνιστούν το αντίπαλο δέος, τη νέα Mercedes-Maybach S-Class.

  Για το παραπάνω, οι άνθρωποι της BMW μας έδωσαν μια πρόγευση τον περασμένο Απρίλιο, όταν και παρουσίασαν το Vision Future Luxury concept. Η απόφαση για το αν θα περάσει το πρωτότυπο στην παραγωγή ή όχι δεν έχει ληφθεί ακόμα. Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως, το νέο υπερπολυτελές μοντέλο της BMW δεν αναμένεται πριν το 2017.

bmawrfla2

  Η επερχόμενη ναυαρχίδα των Βαυαρών θα είναι μακρύτερη από την υπάρχουσα, τη Σειρά 7 με μακρύ μεταξόνιο, με το μήκος της να φτάνει γύρω στα 5,5 μέτρα. Αν τελικά εγκριθεί, αναμένεται να φέρει νέες τεχνολογίες, όπως τα φώτα laser εμπρός και τα OLED πίσω.

[Πηγή: autotriti.gr]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.