«Η Νατάσα Θεοδωρίδου & ο Γιώργος Θεοφάνους στο ΦΩΣ»

0

theodoridou-theofanous

  Όλα ξεκίνησαν μία Δευτέρα απόγευμα όταν φίλοι κανόνισαν να πάμε να δούμε το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Φως» (πρώην Tas Stage). Αν και διστακτικός στην αρχή κυρίως λόγω της Δευτέρας, καθημερινή είναι δύσκολο το ξενύχτι, αποφάσισα να πάω γιατί ουσιαστικά δεν επρόκειτο για ξενύχτι αφού το πρόγραμμα ξεκινούσε στις 21.30.

  Πρώτη έκπληξη για εμένα ήταν η παρουσία του Παντελή Καναράκη. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα κολλούσε μέσα στο πρόγραμμα όμως η συμβολή του είναι μοναδική. Σκετσάκια με ευφυείς διαλόγους που αποτελούν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα ενώ η χημεία του με την Νατάσα είναι εμφανής και ίσως καθοριστική για την τόσο επιτυχημένη παρουσία του.

IMG_3554

  Δεύτερη έκπληξη η ίδια η Νατάσα. Άμεση, ζεστή και με μία διάχυτη διάθεση «ελάτε να περάσουμε μία αξέχαστη νύχτα παρέα» κάνει μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και πολλές άλλες γνωστών συναδέλφων της που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Την ευχαριστιέσαι την Νατάσα φέτος όπως ευχαριστιέσαι και όλες τις κομματάρες που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους τόσο σε εκείνη όσο και σε άλλους καλλιτέχνες.

  Τρίτη έκπληξη είναι ο Άκης Δείξιμος. Ο τύπος είναι φωνάρα και το αποδεικνύει ερμηνεύοντας το «Που να ΄σαι τώρα» του Αντώνη Ρέμου. Πέρα όμως από φωνάρα είναι και πολύ καλός συνθέτης αφού έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για γνωστούς τραγουδιστές όπως το «Αν υπάρχει παράδεισος» της Νατάσας.

akis_deiximos

   Ο χώρος, αν και μικρός, είναι ιδανικός για αυτόν ακριβώς το λόγο αφού σε κάνει να νιώθεις ότι όλοι είμαστε μια παρέα που βρεθήκαμε εκεί για να περάσουμε όμορφα.

  Τέλος τα τρία νέα παιδιά που συμπληρώνουν το σχήμα και κατάφεραν να έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν με την Νατάσα Θεοδωρίδου επιλέχθηκαν μέσα από οντισιόν κι όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς κέρδισαν άξια τη θέση τους.

Οι τιμές είναι οι γνωστές.

Είσοδος με ποτό 15€

Τιμή φιάλης: Απλή Φιάλη 140€ / Special 160€ / Κρασί 70 € ανά 2 άτομα

Κυριακή Μεσημέρι: 70 €/2 άτομα το άτομο με φαγητό & 1 φιάλη κρασί, 2η φιάλη κρασί 50€

Αυτό που ίσως να μην είναι γνωστό είναι οι μέρες και οι ώρες των παραστάσεων.

Σάββατο: 11.00 μ.μ.

Κυριακή: 3.00 μ.μ.

Δευτέρα: 9.30 μ.μ.

  Για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μία από τις ωραιότερες συνεργασίες που έχω παρακολουθήσει με ένα γεμάτο μουσικό πρόγραμμα.

  Και ένα βιντεάκι από το νέο κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ρίξε νύχτα» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.