«Ενισχύεται η παραγωγή του iPhone λόγω της αυξημένης ζήτησης»

0

iphone_6_6plus

  Η Apple φέρεται να ενισχύει και άλλο την παραγωγή των δύο iPhone 6, μιας και η ζήτηση συνεχίζει να είναι μεγάλη. Οι φήμες θέλουν την Apple να ενσωματώνει και την Pegatron για τη συναρμολόγηση περισσότερων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ειδικά μιας και πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών.

Η αναφορά του Nikkei τονίζει συγκεκριμένα:

«Ο συναρμολογητής της Apple, Pegatron, μεγαλώνει την παραγωγική ικανότητα του για να μπορέσει να υποστηρίξει τη μεγάλη ζήτηση του iPhone 6. Η ζήτηση μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που η Pegatron μπορεί να βοηθήσει και στη συναρμολόγηση του iPhone 6 Plus, μιας και η Foxconn έχει πιεστεί πολύ με τη ζήτηση του».

  Ακόμη και η Apple δεν περίμενε τόσο αυξημένη ζήτηση χωρίς καν να έχουμε φτάσει ακόμη στην περίοδο των εορτών. Το άνοιγμα νέων Apple Stores και η είσοδος του iPhone σε νέες αγορές έχουν επίσης αυξήσει τη ζήτηση των συσκευών.

[Πηγή]


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.