«Το 2015 οι νέες Mercedes C-Class Coupe & C-Class Cabriolet»

0

mercedes1

  Η Mercedes εισέρχεται δυναμικά στη μεσαία πολυτελή κατηγορία των κουπέ και κάμπριο με δύο νέα μοντέλα, τη νέα C-Class Coupe και τη νέα C-Class Cabriolet. Οι δύο εντυπωσιακές λιμουζίνες, όπως μας αποκαλύπτουν οι κατάσκοποί μας, θα βασίζονται σχεδιαστικά πάνω στη νέα C-Class, αποκτώντας ένα 3θυρο αμάξωμα με περισσότερο δυναμισμό. Παράλληλα, ειδικά για την κάμπριο έκδοση, η Mercedes θα επενδύσει σε μια υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, ακριβώς όπως συμβαίνει με την E-Class Cabriolet και σε αντίθεση με την ανταγωνιστική BMW Σειρά 4 Cabriolet.

mercedes4

mercedes2

mercedes3

  Ταυτόχρονα, οι δύο νέες Mercedes coupe και cabriolet, πατώντας πάνω στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της C-Class αναμένεται να είναι ελαφρύτερες από ποτέ. Παράλληλα, φαίνεται ότι θα αποκτήσουν πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά, μέσω μικροεπεμβάσεων στην ανάρτησή τους.

Δείτε περισσότερα στο autotriti.gr


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.