«Χάνσελ και Γκρέτελ – Κυνηγοί μαγισσών»

0

  Το «Hansel & Gretel: Witch Hunters» (Χάνσελ και Γκρέτελ – Κυνηγοί μαγισσών) είναι η τελευταία ταινία που παρακολούθησα σε dvd και μπορώ να πω άνετα ότι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για όσους λατρεύεται τις ταινίες που βασίζονται σε παραμύθια, εκεί που το πραγματικό με την μυθοπλασία γίνονται ένα.

hansel-gretel-witch-hunters

  Τα δύο αδέλφια, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ από το παιδικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ, που σαν παιδάκια κατάφεραν και ξέφυγαν από την κακιά μάγισσα που ήθελε να τα φάει ψητά στο φούρνο, μεγάλωσαν, φόρεσαν δερμάτινα, οπλίστηκαν με φονικά όπλα και έγιναν κυνηγοί μάγων και μαγισσών κάθε είδους.

hansel-gretel-witch-hunters-2

hansel-gretel-witch-hunters-3

hansel-gretel-witch-hunters-4

  Την ταινία σκηνοθετεί ο Tommy Wirkola που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Dante Harper. Πρωταγωνιστούν:  Jeremy Renner (Hansel), Gemma Arterton (Gretel), Famke Janssen (Muriel), Zoe Bell (Tall Witch), Peter Stormare (Berringer) και ο Thomas Mann (Ben).


 


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.