«Το 2015 το νέο Audi R8»

0

  Νέες εικόνες και πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν για το Audi R8, το οποίο θα λανσαριστεί, με νέα σχεδίαση, πιο ελαφρύ, καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη οικονομία καυσίμου, έως το 2015.

  Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον διεθνή τύπο, το νέο Audi R8 θα διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις με το υπάρχον μοντέλο, καθώς και τον ίδιο εσωτερικό διάκοσμο, αλλά θα λάβει νέα χαρακτηριστικά ως προς την εξωτερική σχεδίαση, όπως φαίνεται και από τις δύο φωτογραφίες.

R8-front.jpeg

 Πιο συγκεκριμένα, η νέα δυναμική μάσκα με τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα και τα ενσωματωμένα LED ημέρας, θα είναι το σήμα κατατεθέν για τα καινούργια RS μοντέλα της γερμανικής φίρμας, ενώ ο διπλός διαχύτης πίσω θα τονίζει τον αναμενόμενο σπορ χαρακτήρα.

r8-bk.jpeg

  Εξάλλου, η εμπειρία της εταιρείας από το αγωνιστικό R8 LMS, θα εμπνεύσει και τη φιλοσοφία του νέου μοντέλου, ως προς την εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος (23% περίπου) και ενισχυμένου πλαστικού (CFRP) για την εξοικονόμηση βάρους του αμαξώματος, το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 1.500 κιλά.

Περισσότερα στο autotriti.gr


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.