«Πέτρα, ξύλο και design στο Άσπεν»

1

  Σχεδιασμένο από τους Charles Cunniffe Architects, το σπίτι αυτό στο Άσπεν, στο Κολοράντο, αποτελεί ίσως ένα από τα ωραιότερα και πιο cozy σπίτια συνδυάζοντας περίφημα την πέτρα με το ξύλο και το μοντέρνο design.

architecture-Wrights_Road-residence

  Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες αφήνουν το φυσικό φως να διαχέεται σε όλους τους χώρους προσφέροντας ταυτόχρονα μία εξαιρετική θέα σε όποιο χώρο του σπιτιού κι αν βρίσκεσαι. living-Wrights_Road-residence

  Κομψά έπιπλα, τέλεια συνδυασμένα με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του σπιτιού. Κομψότητα, άνεση, πολυτέλεια και χαλάρωση είναι οι 4 χαρακτηρισμοί που νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν την οικία.

Wrights_Road-residence-8

Wrights_Road-residence-7Wrights_Road-residence-4

Wrights_Road-residence-9

Wrights_Road-residence-11

Wrights_Road-residence-12

Wrights_Road-residence-2

design-Wrights_Road-residence

Wrights_Road-residence-10


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.
One comment on “«Πέτρα, ξύλο και design στο Άσπεν»
  1. Υλικά της φύσης συνδυασμένα άψογα,δίνουν ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα!!!Φοβερή δουλειά,υπέροχο σπίτι!!!Καλημέρα!! 😀

Comments are closed.