«Ποτέ δεν είναι αργά (Hope Springs)»

0

  Η Meryl Streep, ο Tommy Lee Jones και ο Steve Carell πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ποτέ δεν είναι αργά» (Hope Springs) που παίχτηκε στους κινηματογράφους το φθινόπωρο που μας πέρασε.

  Η ιστορία απλή και πολυφορεμένη. Ένα ζευγάρι, η Κέι (Meryl Streep) και ο Άρνολντ (Tommy Lee Jones), μετά από 31 χρόνια έγγαμου βίου συνειδητοποιεί ότι ή θα πρέπει να κάνει κάτι για να αναθερμανθεί η σχέση τους ή θα πρέπει να χωρίσει. Βασικό συστατικό στην σχέση τους είναι η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, κάτι που θα γίνει και η κινητήριος δύναμη της όλη τους προσπάθειας. Έτσι η Κέι βγάζει εισιτήρια για να επισκεφτούν τον δόκτορα Φελντ (Steve Carell), έναν σύμβουλο γάμου που διατηρεί το γραφείο του σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, το Hope Springs.

hope-springs-jones-streep-carell-600x399

  Αν και η ταινία δεν έχει να επιδείξει ένα πρωτότυπο θέμα προσφέρει εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. Κάτι βέβαια που θεωρείται δεδομένο σε όλες τις δουλειές της Streep όμως και ο Jones αυτήν την φορά νομίζω πως είναι καλύτερος από ποτέ. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Η ταινία κυκλοφορεί σε dvd.

Hope-Springs-UK-Poster


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.