«Ποια ταινία να δω;»

0

dvd_movies

Οι φετινές μέρες του Πάσχα είναι τόσο καλές από θέμα καιρού που δεν θα πρότεινα σε κανέναν να μείνει μέσα και να δει ταινία, αλλά αν παρόλα αυτά θες να αράξεις και να δεις μία ταινία που να αξίζει τότε σου έχω δύο πολύ καλές προτάσεις. Ταινίες που τις είδα κι εγώ κάπου εκεί μεταξύ νύχτας και ξημερώματος.

  • Άννα Καρένινα

Anna Karenina Movie

O Joe Wright επιστρέφει μετά τα «Περηφάνια και Προκατάληψη» και «The Atonement» σε τρίτη συνεργασία με την Keira Knightley μεταφέροντας αυτή τη φορά την Άννα Καρένινα του Λέοντα Τολστόϊ.

Τον κόμη Βρόνσκι, που για τον έρωτά του η Καρένινα θα απαρνηθεί θέση και οικογένεια ερμηνεύει ο Aaron Johnson, ενώ τον σύζυγό της Αλεξέι Καρένιν ο Jude Law. Μαζί τους ένα καστ με τους Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Michelle Dockery, Emily Watson, Olivia Williams και Holliday Grainger.

Η ταινία είναι καλογυρισμένη κι ενώ στην αρχή με ξένισε ο τρόπος που είναι γυρισμένη, νιώθεις ότι βλέπεις μία θεατρική παράσταση, στην συνέχεια το απόλαυσα και βρήκα την ιδέα του σκηνοθέτη εξαιρετικά ευφυή για να κάνει αυτό το «διαφορετικό». Οι Keira Knightley και Jude Law ήταν οι καταλληλότεροι για τους ρόλους αφού οι ρόλοι εποχής τους ταιριάζουν γάντι. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δείτε το trailer:

 

 

  •  Χόμπιτ

The_hobbit

  Αν σου άρεσε ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» τότε αυτήν την ταινία θα την λατρέψεις. O Peter Jackson δίνει τον καλύτερο του εαυτό για μία ακόμη φορά σε μια ταινία – παραμύθι με εκπληκτικά εφέ. Γνωστοί ηθοποιοί της πρώτης τριλογίας δίνουν το παρόν και σε όσους δεν την έχουν δει ακόμη θα έλεγα να τρέξουν να την νοικιάσουν.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.