«Η αποθήκη που έγινε ιδανικό σπίτι»

1

stato-di-fatto_large

  Πόσες φορές κάποιος από εμάς δεν έχει ταξιδέψει σε κάποιο παραδοσιακό γραφικό χωριό και δεν έχει ζηλέψει ένα από τα σπίτια του; Σπίτια φτιαγμένα με μεράκι, με μαστοριά μιας άλλης εποχής, άλλοτε καλοδιατηρημένα κι άλλοτε πάλι όχι. Σε κάθε χωριό είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχει κάποιο ερειπωμένο σπίτι ή μία αποθήκη που δεν χρησιμοποιείται πια και κάθε φορά μου γεννιέται η ίδια εικόνα. Πως θα ήταν αυτή η αποθήκη για παράδειγμα αν ανακατασκευαζόταν; 

Αυτό ακριβώς έκαναν οι άνθρωποι του γραφείου «ES arch enricoscaramelliniarchitetto» που ανακατασκεύασαν μία αποθήκη και την μεταμόρφωσαν σε ένα σύγχρονο σπίτι. Σεβόμενοι την αρχιτεκτονική και το περιβάλλον της περιοχής (η αποθήκη βρίσκεται σε ένα χωριό της Ιταλίας) και χρησιμοποιώντας παραδοσιακά υλικά έφτιαξαν ένα σπίτι που δεν περνά απαρατήρητο.

stato-di-fatto_large

Πριν

 

Μετά

Μετά

 


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.
One comment on “«Η αποθήκη που έγινε ιδανικό σπίτι»

Comments are closed.