«Ανανεώστε το μπάνιο σας οικονομικά & με στυλ»

0

Ταπετσαρία_μπάνιο_1   Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε να ανανεώσετε το μπάνιο σας γιατί βαρεθήκατε τα παλιά σας πλακάκια αλλά τόσο το κόστος όσο και η διαδικασία σας αποτρέπουν; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε κι άδικο. Μία τέτοια διαδικασία απαιτεί και αρκετά χρήματα αλλά και αρκετό κόπο αφού αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξηλωθούν τα παλιά και να τοποθετηθούν τα καινούργια.

   Υπάρχει όμως λύση, οικονομικότερη, ευκολότερη και ίσως ακόμη ωραιότερη (θα σας εξηγήσω αργότερα τι εννοώ). Ντύστε το με ταπετσαρία. Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε. Με ταπετσαρία ειδική για μπάνια που τοποθετείτε με συγκεκριμένη τεχνική. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε ψηφιακή εκτύπωση φωτογραφίας πάνω στο υλικό αυτό για να  έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Όμως κι εδώ τα πράγματα δεν είναι τελείως απλά.

   Το βασικό πρόβλημα του μπάνιου που είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιούσαμε ταπετσαρίες μέχρι πριν κάποια χρόνια ήταν η υγρασία και η επαφή με το νερό. Το πρώτο λύθηκε αφού πλέον υπάρχουν ταπετσαρίες ανθεκτικές στην υγρασία και με τον κατάλληλο εξαερισμό, φυσικό ή τεχνητό δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πια. Αλλά τι γίνεται με την επαφή με το νερό; Και σε ποια σημεία εμφανίζεται έντονα το πρόβλημα; Τα σημεία είναι τρία. Στον τοίχο της ντουζιέρας – μπανιέρας, πίσω από την λεκάνη και στο κομμάτι πάνω από τον νιπτήρα. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση και για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, ή θα αφήσουμε τα παλιά πλακάκια μας σε αυτά τα σημεία και στο υπόλοιπο θα μπει ταπετσαρία ή θα τα ανανεώσουμε και αυτά με υλικά όμως όπως  κεραμικά πλακάκια, γρανίτες, ξύλο, μάρμαρο κ.α. που σε συνδυασμό με την ταπετσαρία θα απογειώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα και θα κάνουν το μπάνιο σας ακόμη καλύτερο.

Ταπετσαρία_μπάνιο_5

Ταπετσαρία_μπάνιο_4

Ταπετσαρία_μπάνιο_2

Ταπετσαρία_μπάνιο_3

Ταπετσαρία_μπάνιο_1


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.