«Διακόσμηση με ημερολόγια»

0

Stamping-Up-Advent-Calendar Ο καινούργιος χρόνος ήρθε και το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε όλοι  είναι να ανανεώσουμε τα ημερολόγια μας. Τι καλύτερο λοιπόν πέρα από την ανανέωση του ημερολογίου μας να έρθει και η ανανέωση του χώρου μας.

  Ιδέες υπάρχουν πολλές ανάλογα με την διάθεση μας αλλά και τον χώρο μας. Πάμε να τις δούμε και να πούμε και τον τρόπο με τον οποίο θα τις κατασκευάσουμε. Κανένας τους δεν απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία πάρα μόνο διάθεση για δημιουργία και να είστε σίγουροι ότι το homemade ημερολόγια σας δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Stamping-Up-Advent-Calendar

Πρώτο και καλύτερο είναι αυτό το ιδιαίτερο ημερολόγιο που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα τοίχο όσο και σε ένα παράθυρο. Βάλε μέσα στα κουτάκια τα χαρτάκια με τις υπενθυμίσεις σου για να μην ξεχάσεις τίποτα. Τι θα χρειαστείς; Κουτάκια μικρά με κορδονάκι που πουλάνε στα περισσότερα καταστήματα με είδη συσκευασίας, σπάγκο, μικρά ή μεγάλα μανταλάκια (ανάλογα με το μέγεθος του κουτιού που έχετε επιλέξει), χαρτόνι, κόλλα και μαρκαδόρους.

adventcalendar-480-mld109268_vert

Ακόμη ευκολότερη λύση και αρκετά εντυπωσιακή είναι αυτή των φακέλων. Αγόρασε μονόχρωμους φακέλους (για να  φαίνονται καθαρά οι ημερομηνίες) και γράψε επάνω με μαρκαδόρο τους αριθμούς από τις ημέρες του μήνα. Κάρφωσε τους ή κόλλα τους στον τοίχο και είσαι έτοιμη – ος.

wallcalendar1

Η οικονομικότερη και μία από τις καλύτερες λύσεις για γραφείο είναι αυτή των post-it. Γράψε με κιμωλία στον τοίχο την μήνα και ξεκίνα να κολλάς τις μέρες σε ότι σχήμα σου αρέσει. Πανεύκολο;

BlackBoard-Wall

 Τέλος μία ιδέα που έχουμε ξαναδεί και αποτελεί δική μου αγαπημένη είναι αυτή του μαυροπίνακα. Βάψε τον τοίχο σου με το ειδικό χρώμα του μαυροπίνακα πάνω στο οποίο μπορείς να γράψεις και σβήσεις όσες φορές θέλεις και σχεδίασε το ημερολόγιο σου βάζοντας την προσωπική σφραγίδα σου.

Φωτογραφίες από: celebrateanddecorate.com και www.homedit.com


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.