"Χαμηλές πτήσεις κάνουν οι πωλήσεις του iPhone 5"

1

  Μπορεί να μιλάμε για το smartphone που άλλαξε την πορεία των κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως και που θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα καλύτερα όμως για πρώτη φορά στην ιστορία του οι πωλήσεις δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Consumer Intelligence Research Partners,οι πωλήσεις του iPhone 5 άγγιξαν το 68% επί των συνολικών πωλήσεων, σε αντίθεση με αυτές του iPhone 4S όπου το ποσοστό ανήλθε στο 90%.
  Τώρα να πω ότι δεν το περίμενα; Είναι απολύτως φυσιολογική αυτή η αντίδραση του καταναλωτικού κοινού αφού η τιμή του νέου μοντέλου είναι ιδιαίτερα υψηλή ειδικά από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι νέο και καινοτόμο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για έναν κάτοχο iPhone 4S να το αλλάξει για να ένα iPhone 5 στις τιμές που παίζουν αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά. Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καλό θα ήταν να δουν (όχι πως δεν ξέρουν βέβαια) σε τι τιμές προσφέρονται οι συσκευές στο εξωτερικό και τι παρέχουν στον χρήστη με τα προγράμματα τους γιατί έχουν «ξεφύγει» πολύ και στα δύο.

Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.
One comment on “"Χαμηλές πτήσεις κάνουν οι πωλήσεις του iPhone 5"

Comments are closed.