"Πρώτη σε πωλήσεις smartphones στην Αμερική η Apple"

0
  Σύμφωνα με έρευνα της Kantar World Planet η Apple κατέχει πλέον την πρώτη θέση σε πωλήσεις  smartphones  στις ΗΠΑ με ποσοστό 48,1% έναντι των Android συσκευών με ποσοστό 46,7.
 Στην εξέλιξη αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε απ’ότι φαίνεται η κυκλοφορία του iPhone 5 που εκτόξευσε τις πωλήσεις της εταιρείας. Ένα τηλέφωνο, που παρά τις κακές κριτικές που δέχτηκε από πολλούς, εξακολουθεί να πουλάει σαν ζεστό ψωμί αφού η Apple έχει καταφέρει οι πελάτες της να δηλώνουν «πιστοί» στο iOS σε ποσοστό 92%. Αξίζει δε να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ότι το 62% των πωλήσεων του iPhone 5 πραγματοποιήθηκε από κατόχους παλαιότερων iPhone μοντέλων.
  Ωστόσο, στον υπόλοιπο κόσμο, οι συσκευές που χρησιμοποιούν λογισμικό Android εξακολουθούν να κατέχουν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, από ότι το iOS της Apple.

 

Δείτε το επίσημο Trailer του iPhone 5:


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.