"Γιορτινή διακόσμηση"

0
  Οι μέρες των Χριστουγέννων φτάνουν και όσοι από εσάς καθυστέρησαν να στολίσουν, δεν πρέπει να αγχώνεστε. Δείτε εδώ πρωτότυπες ιδέες  γιορτινής διακόσμησης και στολισμού, εύκολες, γρήγορες και που θα ενθουσιάσουν.
  • Αγοράστε μία γιρλάντα και στολίστε με αυτήν τον πολυέλαιο σας. Στην συνέχεια κρεμάστε μπάλες ή στεφανάκια με πετονιά ή κορδέλα. Οι συγκεκριμένες μπάλες που έχω επιλέξει εγώ είναι από τα μαγαζιά «ΔΙΑΦΑΝΟ» και έχουν το σχήμα μπαλονιών. Βάζοντας τους την  κόκκινη κορδέλα δίνουν την αίσθηση ότι πετούν.

 

 

 

    • Αγοράστε από καταστήματα με είδη συσκευασίας κουτιά από διάφανο χαρτί, πάρτε και μία κορδέλα της αρεσκείας σας ανάλογα με τον χρωματικό στολισμό που έχετε επιλέξει, γεμίστε το κουτί φωτάκια και είστε έτοιμοι!!!

 

 

    • Όλοι έχετε σίγουρα άδεια γυάλινα μπουκάλια. Γεμίστε τα με λαμπάκια και θα δημιουργήσουν μία ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

    • Χρησιμοποιήστε μια παλιά κορνίζα, βάψτε το εσωτερικό της με μπογιά μαυροπίνακα, κρεμάστε μικρά στεγφάνια και γράψτε με κιμωλία μικρές ευχές.

 

 

Καλό στολισμό και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

 


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.