"Χρειάζονται την βοήθεια μας"

0
  Τρεις ψυχούλες χρειάζονται την βοήθεια μας για να βρούνε οικογένεια!!! Ο «Άβακας», ο μικρός «Bobby» και η σκυλίτσα που θα γίνει σε λίγο καιρό μανούλα χρειάζονται καινούργιο σπίτι. Πάμε να τους γνωρίσουμε…
  • Άβακας
  Ο Άβακας ή αλλιώς Braille βρέθηκε σε ένα συγκρότημα κτιρίων όπου κάτοικοι του πρόσφεραν νερό και φαγητό. Μετά όμως από λίγες ημέρες, άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα με ορισμένους κατοίκους, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν τυφλό. Έτσι μια οικογένεια αναγκάστηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.
  Αν και το σκυλί δεν έχει τσιπάκι, είναι εμφανές ότι προέρχεται από σπίτι, καταλαβαίνει και εκτελεί εντολές. Επιπλέον, δεν λερώνει ποτέ μέσα, ενώ θέλει να πηγαίνει βόλτα με λουρί. Δεδομένου ότι φορούσε λουρί και δεν είχε ούτε πληγές, ούτε βρωμιές, τη στιγμή που είναι τυφλό, φανερώνει ότι είχε μια οικογένεια που επέλεξε να τον εγκαταλείψει.
Η οικογένεια όμως που το φιλοξενεί προς τα παρόν, δεν μπορεί να το κρατήσει. Έτσι δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο Facebook με σκοπό την ανεύρεση ενός μόνιμου σπιτιού καθώς και την αποκατάσταση της υγείας, εφόσον αυτό είναι ιατρικά εφικτό. Η διεύθυνση της σελίδας είναι www.facebook.com/BrailleTheDog.

 

 

  • Ο μικρός Bobby
  Ο μικρός Bobby, είναι ένας υγιέστατος ημίαιμος σκύλος, μόλις 2 μηνών, που ψάχνει μια οικογένεια να τον υιοθετήσει. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, λατρεύει το νερό και δεν έχει κανένα πρόβλημα με μεγάλους σκύλους και γάτες. Τρώει ήδη ξηρά τροφή και εκπαιδεύεται στη βόλτα με λουράκι.Θα γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Είναι αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος και θα δοθεί με microchip όπως ορίζει ο νόμος.
Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση adoptbobby@gmail.com.

 

  • H κουκλίτσα με τα εκφραστικά μάτια

  Πώς μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο ο οποίος ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και πετά αυτό το πλάσμα έγκυο στο δρόμο; Αυτό αναρωτιέται η φιλόζωη που βρήκε την άτυχη σκυλίτσα.Είναι λιγότερο από 15 κιλά και επί μια εβδομάδα ταλαιπωρούνταν καθώς δεν έκαναν τον κόπο ούτε να της βγάλουν το λουρί βόλτας όταν την πέταξαν και έπρεπε να περπατά σέρνοντάς το.Αυτόπτης μάρτυρας δυστυχώς δεν μπόρεσε να καταγράψει την πινακίδα του οχήματος.Το ζώο ήταν πολύ φοβισμένο από την εγκατάλειψη και κάποια στιγμή μία κυρία μετά από καθημερινές προσπάθειες, κατάφερε να την πιάσει.
 Αυτοί είναι οι συνάνθρωποι μας: Κάποιοι τα εγκαταλείπουν, τα πετούν, δεν τα στειρώνουν και κάποιοι θυσιάζουν προσωπικό τους χρόνο και κόπο για να τα σώσουν…
Το μικρό σκυλί ζητά επειγόντως φιλοξενία ή υιοθεσία. Πρόκειται για πολύ καλό και φιλικό ζώο.
Προς το παρόν βρίσκεται στον Ωρωπό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977292953 (Ελένη) και στο 6934568074 (Μαίρη).
Πηγή: Νewsbeast.gr

 


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.