"Εξαιρετικό μήνυμα κατά του ρατσισμού"

0
  Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε μία απαράδεκτη ρατσιστική συμπεριφορά μίας  καθωσπρέπει κυρίας αλλα και με ποιον τρόπο μπήκε στην «θέση» της.
  Η ιστορία έχει ως εξής: Η κυρία στην Πορτογαλία επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και για «κακή της τύχη» κάθεται σε άνθρωπο άλλου χρώματος. Εξοργισμένη καλεί την αεροσυνοδό και της ζητάει να της αλλάξει θέση γιατί  δεν είναι δυνατόν να κάθεται δίπλα σε ένα νέγρο. Η αεροσυνοδός της λέει ότι δυστυχώς όλες οι θέσεις στην οικονομική είναι κλεισμένες αλλά θα μιλήσει με τον κυβερνήτη για να δει τι μπορεί να γίνει. Μετά από λίγο η αεροσυνοδός επιστρέφει και της λέει ότι ο ίδιος ο κυβερνήτης βρήκε μία ελεύθερη θέση στην A’ θέση και ότι είπε ότι είναι απαράδεκτο ένας άνθρωπο να κάθεται δίπλα σε έναν άλλο τόσο απεχθή! Εκείνη ικανοποιείται πλήρως και ετοιμάζεται να σηκωθεί όμως η αεροσυνοδός την παρακάμπτει και λέει στον διπλανό της κυρίας, τον νέγρο όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε, ότι η θέση προοριζόταν για εκείνον.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.