"Εναλλακτικές έπιπλο-προτάσεις!"

0
  Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν βαρεθεί τα καθιερωμένα; Θέλεις να χρησιμοποιείς αντικείμενα που να είναι «διαφορετικά» αλλά συγχρόνως να καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες με τα κλασικά γνώριμα αντικείμενα και έπιπλα που ήδη έχουμε όλοι σπίτι μας; Δες μερικές εναλλακτικές ιδέες που είμαι σίγουρος πως θα σε καλύψουν.

 

Tojo V bed
 

Το μοντέλο V της Tojo μπορεί και επεκτείνεται σαν ακορντεόν σε οποιοδήποτε επιθυμητό πλάτος από 90cm έως 180cm. Όσο μεγαλώνουν λοιπόν τα παιδιά σας ή οι ανάγκες σας  το κρεβάτι της Tojo  μεγαλώνει μαζί σας,

ακολουθώντας τις ηλικίες και τις ανάγκες του παιδιού, του εφήβου, του μαθητή ή του σπουδαστή. Χρησιμοποιείται άνετα και ως guest bed αφού μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα. Συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται πολύ εύκολα χωρίς εργαλεία και σε μηδέν χρόνο.
Όλα τα υλικά κατασκευής είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν χρησιμοποιούνται βίδες, βερνίκι ή χρώμα.

Υλικό: οξιά multiplex, ακατέργαστη

Διαστάσεις: μεταβλητό πλάτος από 90cm έως 180cm  (35,4 x 70,9 inches) x 190cm ( 78,9 inches) μήκος, x 22cm ύψος – για στρώμα ύψους 200cm

 

Robox Bookcase
 
  Μια βιβλιοθήκη, ένα ανθρωπίνων διαστάσεων Robot, μια ωραία, μακρινή ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων σε πραγματική εικόνα, ο νέος «Ήρωας» του νοικοκυριού μας, σχεδιασμένος από τον Fabio Novembre.
  O Robox αγκαλιάζει όλους αυτούς τους προσδιορισμούς και ικανοποιεί μια πληθώρα χρήσεων. Το νέο σχέδιο του Fabio Novembre είναι δεκτικό σε πολλαπλές ερμηνείες.
  Η ανθρωπομορφική βιβλιοθήκη εικονοποιεί το χώρο τον οποίο καταλαμβάνει, με ύψος ακριβώς όσο του σχεδιαστή του.

 

Toj Clothes Rack Large Grey
 
Ο σχεδιαστής Simon Legald σχεδίασε τη Toj με το σκεπτικό να μεταφέρει τη γκαρνταρόμπα μας έξω από την ντουλάπα…Τοποθετήστε χωρίς περιστροφές λοιπόν πάνω της τα ρούχα σας, τα  παπούτσια και τις τσάντες σας.
Χρησιμοποιήστε την στο υπνοδωμάτιο, στην είσοδο του σπιτιού σαν καλόγηρο ή ακόμα  και στη βιτρίνα του κατάστηματος σας δημιουργώντας τον συνδυασμό που σας εξυπηρετεί επιλέγοντας ανάμεσα στις δύο διαστάσεις που παρέχονται.

 

Stack – Seletti
 

5 Βάσεις, 8 διαφορετικά μεταλλικά-στοιχεία (cabinets) σε 6 χρώματα

Άσε την φαντασία σου να οργιάσει, σκέψου τι σε εξυπηρετεί και δημιούργησε μόνος σου τον συνδυασμό για οποιαδήποτε χρήση, από βιβλιοθήκη μέχρι ντουλάπα και για οποιαδήποτε χώρο!

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις εδώ!


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.