"Ταινίες για τις καλοκαιρινές νύχτες"

0
   Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος να περάσεις τα βράδια που έχεις ξεμείνει σπίτι είναι βλέποντας μια ταινία συνοδευόμενη πάντα και από τα απαραίτητα ποπ-κορν. Τρεις ταινίες που είδα πρόσφατα και τις προτείνω είναι:
1) «The Vow» (Έρωτας από την αρχή)
 
Τι θα γινόταν αν ερωτευόσασταν κάποια-ον, παντρευόσασταν και μετά από ένα ατύχημα δεν θυμόταν τίποτα για εσάς; Αυτό είναι το θέμα που πραγματεύεται η ταινία με πρωταγωνιστές τους Rachel McAdams και Channing Tatum.

2)«Immortals» (Οι Αθάνατοι)
 
Ο Θησέας είναι ο θνητός που επέλεξε ο Δίας για να οδηγήσει τον αγώνα ενάντια στον αμείλικτο βασιλιά Υπερίων, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει ένα όπλο που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πρωταγωνιστούν:  Henry Cavill, Mickey Rourke και John Hurt.

3)«Jack & Jill»
 
Πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα δίδυμα αδέρφια; Υπάρχει όντως αυτό το περιβόητο δέσιμο μεταξύ τους; Μία σπαρταριστή κωμωδία με την υπογραφή του ανεπανάληπτου  Adam Sandler αλλά και την συμμετοχή των Katie Holmes και Al Pacino σε έναν ρόλο έκπληξη.
 

 


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.