"Έξυπνες ιδέες με στυλ"

0
  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ‘μένα από τα χρηστικά design-άτα αντικείμενα που ανανεώνουν αμέσως έναν χώρο χωρίς να χάνουν τον λόγο ύπαρξης τους.
  •  R-hartoparavan
Ελαφρύ και πρακτικό συγκρατεί τα περιοδικά και τις εφημερίδες, κρατά τακτοποιημένα τα φουλάρια, τις ζώνες ή τις γραβάτες στο σπίτι, στο γραφείο ή το μαγαζί, ή απλώς διαχωρίζει τον χώρο σας ανάλαφρα χάρη στο διάτρητο σχεδιασμό του.
Διαστάσεις: 60cm X 180cm το κάθε φύλλο [3φυλλο].
Υλικό: 5φυλλο καφέ χαρτόνι με πλαστικούς κουμπωτούς μεντεσέδες, ανακυκλώσιμο.
Made in Greece
 
  • Grape
Η θήκη κρασιών Grape σχεδιάστηκε το 2007 από τον Robert Bronwasser. Είναι κατασκευασμένη από ένα δυνατό και πολύ ελαφρύ υλικό ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει τα μπουκάλια της συλλογής σας αλλά και να στηριχθεί εύκολα στον τοίχο.
Διαστάσεις: 60 x 40 x 18cm (εσωτερική διάμετρος κάθε θήκης 8,5 cm)
Χωρητικότητα: 12 μπουκάλια
Κιτ στήριξης τοίχου: 9€
  • Wardrope Wardrobe
Κρεμάστε καθ ‘ύψος!
Η νέα κρεμάστρα οροφής της Authentics σε σχέδιο των Veronika Wildgruber & Susanne  Stofer δίνει λύσεις στον περιορισμένο ή όχι χώρο μας αλλά και μαθήματα ευρηματικότητας.
Υλικό: Σχοινί από πολυαμίδιο (polyamide rope) και μεταλλικές κρεμάστρες σε λευκό gloss ή χρώμιο ματ και μεταλλικός γάντζος. Βγαίνει σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.
Διάσταση σχοινιού: 3m
Προσαρμόζεται στο κατάλληλο ύψος!
Θα χρειαστείτε Wardropes Wardrobe και γάντζους και είστε έτοιμοι. Πανεύκολο με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για όλους εκείνους με περιορισμένο χώρο κι όχι μόνο.
 
Wardrope Wardrobe
Γάντζος
 
 
  • Stone Hooks Set
Κρεμάστρες εμπνευσμένες από τα βότσαλα και τις μικρές πέτρες που σμιλεύονται χιλιάδες χρόνια από το αλάτι και το νερό στις δυτικές ακτές της Ισλανδίας.
Υλικό: Φυσικές πέτρες από τις ακτές τις Ισλανδίας.
Διάσταση: Ø 7cm περίπου
Σημείωση: Κάθε κουτί περιέχει 2 stone hooks.  Κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο μιας και η Μητέρα Φύση δημιουργεί ιδιαίτερα και μοναδικά πράγματα.
Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε εδώ!

Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.