"Κινηματογραφικά νέα"

0

   Την εμφάνιση τους στις κινηματογραφικές αίθουσες έχουν κάνει δύο ταινίες. Το «Ice Age 4» και το «Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη».

   Για το Ice Age δεν έχουμε να πούμε πολλά, αφού οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει τα 3 προηγούμενα. Μένει μόνο να δούμε τις καινούργιες περιπέτειες του Σιντ, του Σκρατ, του Ντιέγκο και του Μάνι. Σε αυτή την ταινία συμμετέχει (φωνητικά πάντα) και η Jennifer Lopez.

  • Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη
   O βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφου για το «Slumdog Millionaire», σκηνοθέτης Lasse Hallström, φέρνει το ψάρεμα του σολομού από την Σκωτία στην… Υεμένη. Αυτό ακριβώς προτείνουν στον βιολόγο Άλφρεντ Τζόουνς (Ewan McGregor) να φέρει εις πέρας, που θα ενημερωθεί από ένα στέλεχος εταιρίας συμβούλων (Emily Blunt) για το σχέδιο της μετατροπής ενός οροπεδίου στην Υεμένη σε τόπο ψαρέματος σολομού για λογαριασμό ενός σεΐχη πελάτη της.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.