"Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"

0
   Η Κακιά Μάγισσα Ravenna (Charlize Theron, Young Adult) αφού εξόντωσε τον Βασιλιά και πατέρα της Χιονάτης, είναι πλέον η μοναδική Βασίλισσα. Μια Βασίλισσα σκοτεινή, που τρομοκρατεί τον λαό της και χρησιμοποιεί τις μαγικές τις δυνάμεις για να επιβάλλεται. H Ravenna έχει φυλακίσει την πανέμορφη Χιονάτη (Kristen Stewart) και κατέχει τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων. Ωστόσο, η σκοτεινή μαγεία που χρησιμοποιεί την αποδυναμώνει. Όταν συνειδητοποιεί πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα χέρια της, αποφασίζει να σκοτώσει την Χιονάτη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να την νικήσει. Πριν προλάβει όμως να την δολοφονήσει, η Χιονάτη καταφέρνει να αποδράσει και, μετά από ένα γρήγορο ανθρωποκυνηγητό, καταλήγει στο πιο επικίνδυνο μέρος, στο δάσος από όπου δεν έχει βγει κανείς ποτέ.
   Μία πολύ ωραία ταινία με περιεχόμενο παραμυθιού που θυμίζει έντονα Άρχοντα Δαχτυλιδιών χωρίς βέβαια να καταφέρνει να τον φτάσει κατά την δική μου άποψη.
  • Official Trailer No 2

  • Bonus video…Behind The Scenes

Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.