"Οικολογικά έπιπλα και φωτιστικά"

0
   Από το πλήρως οικολογικό και ανακυκλώσιμο υλικό Valchromat και εμπνευσμένος από την παραδοσιακή κορεάτικη ψησταριά, ο Κορεάτης εικαστικός και σχεδιαστής Seung Yong Song σχεδίασε και κατασκεύασε την νέα σειρά επίπλων και φωτιστικών Dami που στα Κορεάτικα σημαίνει «βάζω μέσα». Τα σχέδια ποικίλουν σε μεγέθη και σχήματα και έχουν στόχο να δείξουν τη χρηστικότητα νέων οικολογικών υλικών, με μία αισθητική που συνδυάζει το παλιό με το καινούριο.
  Το Valchromat, όπως λέει ο κατασκευαστής είναι από ίνες ξύλου, χρωματισμένες. Το υλικό προέρχεται από υπολείμματα ξύλου και δασών καθώς και ανακυκλωμένο ρετσίνι. Ακόμη και οι βαφές είναι οργανικές και τελειοποιούν το χρώμα σε μείξη με το ρετσίνι, κάτι που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα σε συνδυαμό με φυσική εμφάνιση.
Πηγή: Queen.gr

Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.