"Καταιγισμός Windows 8 tablets από την ASUS"

0
H ASUS θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα ρίξει στην αρένα των tablets νέα μοντέλα με λειτουργικό Windows 8.
   Η πρώτη συσκευή είναι ένα υβρίδιο μεταξύ tablet και laptop. Προσφέρει δύο οθόνες, μία με 13.3 ίντσες Super IPS+ 1080p οθόνη και μία με 11.6 ίντσες, επεξεργαστή έναν Ivy Bridge Core i7, SSD storage, δύο κάμερες και 4GB RAM. Ανοιχτό λειτουργεί σαν ένα κανονικό laptop ενώ κλειστό μετατρέπεται σε ένα tablet 13.3 ιντσών. Το όνομα του εν λόγω μοντέλου είναι Taichi.

     Η δεύτερη συσκευή ονομάζεται ASUS Tablet 600 και έχει για επεξεργαστή του ένα τετραπύρηνο Tegra 3 με 2GB RAΜ. Έχει διαγώνιο οθόνης 10,1 ιντσών με ανάλυση 1366×768, τεχνολογίας Super IPS+. Στην πίσω του μεριά βρίσκεται μία κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και LED flash, ενώ διαθέτει μπροστά μία κάμερα 2MP, σύνδεση WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, γυροσκόπιο, e-compass και φυσικά NFC.


 

     Τέλος, το τρίτο μοντέλο που παρουσίασε η ASUS είναι το 810 που μοιάζει πολύ με το 600 μόνο που διαθέτει για επεξεργαστή έναν Intel Medfield με την RAM  2GB, η οθόνη του είναι λίγο μεγαλύτερη από το 600, στις 11,6 ίντσες ενώ η ανάλυσή της παραμένει η ίδια και είναι τεχνολογίας Super IPS+.


 

Πηγή: www.digitallife.gr


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.