"Κερδίστε ένα scooter YAMAHA"

0
  Ένα scooter YAMAHA «my Xenter» μπορεί να γίνει δικό σου λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρεία. Στόχος του διαγωνισμού η ανάδειξη νέων ιδεών, χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα την πολυεθνικότητα και τον καινοτομικό χαρακτήρα του οίκου Yamaha Motor Co. Ltd. 
  Σχεδιάστε, ζωγραφίστε, δημιουργήστε και ανεβάστε την πρόταση συμμετοχής σας. Η καταληκτική ημερομηνία (deadline) για τις υποβολές των συμμετοχών είναι η 10η Ιουνίου 2012.  Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού για τα καλύτερα σχέδια. Από αυτά τα καλύτερα σχέδια, η κριτική επιτροπή μας θα επιλέξει τα 5 κορυφαία, από τα οποία το πρώτο σχέδιο θα κερδίσει ένα scooter Xenter150 αξίας 3.090 Ευρώ, έτσι όπως το σχεδίασε! Επιπλέον, τα επόμενα 4 καλύτερα σχέδια θα κερδίσουν από 2 προσκλήσεις για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Μπες εδώ πάρε ότι πληροφορίες χρειάζεσαι και λάβε μέρος.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.