"Διήμερος εορτασμός στο Μουσείο της Ακρόπολης"

0
     Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου το μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων. Πιο συγκεκριμένα τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο η είσοδος θα είναι ελεύθερη,από τις 8 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. την  Παρασκευή και από τις 8 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα το Σάββατο.
    
 Ο εορτασμός αυτός θα συνοδεύεται και από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έτσι την Παρασκευή στις 11 π.μ. ο Μάριος Στρόφαλης θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη στον εξώστη του δεύτερου ορόφου ενώ στις 7 το απόγευμα το κουαρτέτο του ίδιου καλλιτέχνη θα παίξει μουσική της Ευρώπης της Μεσογείου. Το Σάββατο στις 9.30 μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα ερμηνεύσει συμφωνίες του W.A. Mozart και του F.J. Haydn.

 

Πηγή: ofono.gr


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.