"Ήρθε το Google Drive"

0
     Η cloud υπηρεσία της Google «Google Drive» είναι σχεδόν έτοιμη για να διατεθεί στο κοινό. Η υπηρεσία προσφέρει τον αποθηκευτικό χώρο των  5 GB δωρεάν ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέχρι τα 25 GB με ένα μικρό χρηματικό ποσό ετησίως.
     Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με την υπηρεσία cloud να σας πω εν συντομία ότι είναι μία υπηρεσία που θα σας λύσει τα χέρια αφού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν φάκελο στον υπολογιστή σας μέσα στον οποίο θα αποθηκεύετε όσα έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο κι ότι άλλα αρχεία θέλετε και θα μπορείτε να τα βλέπετε από οποιονδήποτε υπολογιστή οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια και δεν θα χρειάζεται πλέον να κουβαλάτε ένα USB stick μαζί σας αφού το μόνο που θα χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής και μία σύνδεση στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό και στα αρχεία σας. Ταυτόχρονα μπορείτε να κάποια από τα αρχεία σας να τα «μοιράζεστε» με όσους εσείς επιλέξετε, μία επιλογή εξαιρετικής σημασίας αφού πλέον δεν θα έχετε το όριο των 25 ΜΒ (στην καλύτερη περίπτωση) που σας προσφέρουν τα mails.
     Η υπηρεσία είναι έτοιμη για PC και Mac, για Android συσκευές και πολύ σύντομα για iPhone και iPad.


Με βάση την αγάπη μου για το design, την τεχνολογία και για οτιδήποτε βρίσκω ενδιαφέρον δημιούργησα τo "George likes..." που έγινε το "μέρος" μου. Το μέρος που μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν, που δημιουργώ, που με προβληματίζουν. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.